ΤΟΥΡΚΙΑ

Αταμάν: "Ο Ντόρσεϊ έλεγε ότι τον θέλουν ο Παναθηναϊκός και η Αναντολού Εφές"

Αταμάν: "Ο Ντόρσεϊ έλεγε ότι τον θέλουν ο Παναθηναϊκός και η Αναντολού Εφές"

Ο Εργκίν Αταμάν φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας και μίλησε για τον Ντόρσεϊ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, την αρνητική απάντηση του Αντρέα Μπαρνιάνι, αλλά και το μέλλον του στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ.

Κάθε φορά που μιλάει, βγάζει ειδήσεις. Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τη φήμη που τον ακολουθεί με όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας. Ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της ομάδας ξεκαθαρίζοντας πως " εφόσον η ομάδα δεν θέλει του χρόνου να κάνει πρωταθλητισμό, τότε θα αποχωρήσω. Όπως ακριβώς είχα κάνει ενόσω εργαζόμουν στην Μπεσίκτας".

Αυτό βέβαια ήταν το λιγότερο σημαντικό όσων είπε. Γιατί η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα (για εμάς), όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ. Όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τη Γαλατάσαραϊ, εξηγώντας πως " δε νομίζω ότι έκανα λάθος με την επιλογή μου να τον φέρω στην ομάδα το καλοκαίρι. Προσπάθησα σκληρά να του δώσω κίνητρο, αλλά πάντα με αγνοούσε". Το μείζον ήταν πως " πάντα χρησιμοποιούσε τη δικαιολογία πως τον θέλουν ο Παναθηναϊκός και η Αναντολού Εφές. Μία περίοδο μιλούσε καθημερινά γι αυτό".

Αρνητική απάντηση από Μπαρνιάνι

Όνειρο ήταν και πάει! Ο Αντρέα Μπαρνιάνι δεν θα φορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, παρά τις εντατικές προσπάθειες της τουρκικής ομάδας να τον εντάξει στο δυναμικό της . Κι αυτό γιατί όπως ενημέρωσε ο Εργκίν Αταμάν " απάντησε αρνητικά στην πρότασή μας, παρά το γεγονός ότι τον καλύπταμε οικονομικά".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ