ΤΟΥΡΚΙΑ

Αταμάν: "Ο Ντόρσεϊ ας παίρνει μαζί τη μαμά του!"

Αταμάν: "Ο Ντόρσεϊ ας παίρνει μαζί τη μαμά του!"

Μια μέρα χωρίς δήλωση είναι... βουνό για τον Εργκίν Αταμάν, γι' αυτό σήμερα (10/7) θυμήθηκε την περσινή συμφωνία με τον Μπουρούση ενώ συμβούλευσε τον Ντόρσεϊ να παίρνει μαζί του τη μαμά του σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται!

Ο Εργκίν Αταμάν οδήγησε τη Γαλατάσαραϊ στην κατάκτηση του Eurocup και τη συμμετοχή στην επόμενη Euroleague ωστόσο τα πράγματα ενδεχομένως να ήταν πολύ πιο εύκολα για τους Τούρκους αν είχε ολοκληρωθεί η περσινή συμφωνία με τον... Μπουρούση!

Ο προπονητής της Γαλατά και ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας αποκάλυψε στο περιοδικό "Socrates Dergi" ότι οι Τούρκοι είχαν έλθει σε συμφωνία με τον διεθνή σέντερ ωστόσο κατέληξαν στον Τζόι Ντόρσεϊ. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως "το περασμένο καλοκαίρι συμφωνήσαμε με τον Μπουρούση ωστόσο, με κάποιο τρόπο, υπογράψαμε τον Τζόι Ντόρσεϊ επειδή ήταν πιο νέος και πιο αθλητικός".

Η συνέχεια γνωστή. Ο Αμερικανός σέντερ πίεζε με κάθε τρόπο τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ προκειμένου να φύγει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, οι σχέσεις του με τον Αταμάν πέρασαν από... χίλια κύματα κι εν τέλει αποχώρησε μεσούσης της σεζόν για την Μπαρτσελόνα. "Θα συμβούλευα τον Ντόρσεϊ να πάρει μαζί του τη μαμά του σε όποια ομάδα πηγαίνει. Μιλούσε μαζί της περισσότερες ώρες από ότι έπαιζε μπάσκετ".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ