ΤΟΥΡΚΙΑ

Αταμάν: "Εκτός ελέγχου η Αναντολού Εφές στον 1ο αγώνα στο ΣΕΦ"!

Αταμάν: "Εκτός ελέγχου η Αναντολού Εφές στον 1ο αγώνα στο ΣΕΦ"!

Ο τεχνικός της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, κλήθηκε να σχολιάσει για χάρη Τουρκικής ιστοσελίδας την εμφάνιση της Αναντολού Εφές στον 1ο αγώνα των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό και δε "μάσησε τα λόγια του".

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα με 87-72 της Αναντολού Εφές στον πρώτο αγώνα της σειρά των playoffs της EuroLeague . Οι "Ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Και σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα για χάρη γνωστής Τουρκικής Ιστοσελίδας.

Ο Τούρκος τεχνικός δε "μάσησε τα λόγια του", τονίζοντας ότι η Αναντολού Εφές κάποια στιγμή έχασε εντελώς τον προσανατολισμό της στο παιχνίδι. " Η Αναντολού Εφές έχασε νωρίς τον έλεγχο του ματς από τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι στην αρχή του αγώνα ο Σπανούλης δεν ήταν καλός" δήλωσε αρχικά ο Αταμάν, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Με τον Σπανούλη σε κακή μέρα βγήκαν μπροστά ο Έρικ Γκριν και ο Μάντζαρης και τότε είναι που πίστεψα ότι η Αναντολού δύσκολα θα κέρδιζε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκτός ελέγχου, κυρίως επειδή βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Παίκτες όπως ο Ντέρικ Μπράουν και ο Οσμάν δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός βελτίωνε την άμυνά του κάθε λεπτό που περνούσε και να είναι αποδοτικός στην επίθεση. Στην τέταρτη περίοδο η Αναντολού Εφές επαιξε πιο ώριμα, αλλά τότε μπήκε στο γήπεδο ο Γκριν".

Στο τέλος πάντως ο Αταμάν προσπάθησε να "χρυσώσει το χάπι", δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα: " Νομίζω ότι η Αναντολού Εφές θα αναλύσει καλά το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει κανείς στον Πειραιά παίζοντας ανοργάνωτα. Αν όμως στο δεύτερο παιχνίδι παίξει τόσο δυνατά και με τον ίδιο έλεγχο που παίζει ο Ολυμπιακός, τότε μπορεί να κερδίσει".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ