ΤΟΥΡΚΙΑ

Αταμάν: "Αβάσιμα τα όσα γράφονται"

Αταμάν: "Αβάσιμα τα όσα γράφονται"

Έντονη είναι η φημολογία πως η Εργκίν Αταμάν θα αποχωρήσει από την Γαλατάσαραϊ, αλλά ο Τούρκος κόουτς με μήνυμα του στο twitter, επεσήμανε πως είναι αβάσιμα τα όσα γράφονται για εκείνον.

Η Γαλατάσαραϊ δεν τα πήγε καλά φέτος, καθώς πραγματοποίησε πτωτική πορεία σε Τουρκία και EuroLeague. Μπορεί ο σύλλογος να κατέκτησε πέρσι το EuroCup, γνωρίζοντας την αποθέωση και την αναγνώριση, αλλά η φετινή απογοητευτική εικόνα της ομάδας έφερε γκρίνια στις τάξεις της ομάδας, με μερίδα κόσμου να εκφράζει την δυσανασχέτηση του στο πρόσωπο του προπονητή Εργκίν Αταμάν.

Το τελευταίο διάστημα, είναι αρκετά τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, τα οποία αναφέρουν πως ο Εργκίν Αταμάν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γαλατάσαραϊ, θέση στην οποία βρίσκεται από το 2012.

Ο Εργκίν Αταμάν, με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σχολίασε πως "οι ειδήσεις και τα όσα γράφονται για εμένα από κάποια σάιτ, είναι όλα αβάσιμα", τονίζοντας πως με τον τρόπο του πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του από τον πάγκο της Γαλατάσαραϊ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ