ΤΟΥΡΚΙΑ

Αρόγιο τέλος, από την Γαλατασαράι

Αρόγιο τέλος, από την Γαλατασαράι

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να ταλανίζουν την Γαλατασαράι, η οποία θα συνεχίσει τη σεζόν δίχως τον μεγάλο σταρ της, Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος αποχωρεί από την τουρκική ομάδα.

Η φετινή σεζόν είναι από τιος χειρότερες στην ιστορία της Γαλατασαράι. Η "τσιμ μπομ" αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, σε σημείο να "χάνει" παίκτες, οι οποίοι αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο. Έτσι, μετά τους Αλντεμίρ, Τζαγουάι, Βουγιούκα ένας ακόμα παίκτης αποχωρεί στα μέσα της σεζόν. Μόνο που η αποχώρηση του Κάρλος Αρόγιο είναι η πιο ηχηρή απ' όλες.

Ο Πορτορικανός γκαρντ, μετά τον 1,5 χρόνο παραμονής του στην γειτονική χώρα δεν θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Δεν αγωνίστηκε, άλλωστε, ούτε απέναντι στην Αναντολού Εφές, στην ήττα της "τσιμ μπομ" με 79-77.

Σε δήλωσή του, από την Κωνσταντινούπολη αναφέρει πως "είμαι βαθύτατα θλιμμένος που ενημερώνω τον Τύπο και τους υπέροχους οπαδούς της Γαλατασαράι, για την αποχώρησή μου από την ομάδα. Η απόφασή μου να φύγω ήρθε μετά από μακρά και προσεκτική εξέταση όλων των παραμέτρων. Είναι λυπηρή, αλλά συνειδητή απόφαση, καθώς λόγω της ασταθούς οικονομικής κατάσταση στην ομάδα, δεν μπορώ να είμαι μέλος της Γαλατασαράι.

Θα ήθελα να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να ευχαριστήσω τους πιστούς οπαδούς της ομάδας για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν για πάνω από τρία χρόνια. Θα έχετε πάντα θέση στην καρδιά μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Αταμάν, για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξε κατά την διάρκεια αυτών των αξέχαστων ετών. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για όσα έχετε κάνει για μένα και την καριέρα μου. Όσο για τους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ που με ωθήσατε και με εμπνεύσατε όταν το χρειαζόμουν. Θα μου λείψετε πολύ".

Υπάρχει, όμως και η άλλη πλευρά, αυτή της ομάδας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ανθρώπους της Γαλατασαράι, ο Πορτορικάνος προσπάθησε να διαταράξει τις ισορροπίες, απαιτώντας τα χρήματά του. Αυτό αναφέριε ο Ουκάλ Ακουζούμ "Δυστυχώς η στάση του Αρόγιο δεν ήταν σωστή. Προσπάθησε να πάρει τα λεφτά του απειλώντας μας. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές".

I am deeply saddened to inform the great fans here in Istanbul of my decision to conclude my time with Galatasaray. My decision to leave the team came only after long and careful consideration. It is with regret, yet firm conviction, that under the team's current unstable financial situation, i can no longer be a part of the Galatasaray team. I would like to take this opportunity to thank the faithful fans of Galatasaray for the love and respect they have shown me over the last three years. You will always have a place in my heart! I also would like to thank Coach Ataman for putting his utter confidence in me during this memorable years. I will forever be thankful for everything you have done for my career. To my teammates, thank you for pushing me and inspiring me when i needed it the most! I will miss you guys the most. -Carlos Arroyo #ForeverThankful

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Carlos Arroyo (@carroyopr) στις

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ