ΤΟΥΡΚΙΑ

Από την Euroleague... στην TB2L ο Μέχια

Από την Euroleague... στην TB2L ο Μέχια

Στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σάμι Μέχια, ο οποίος συμφώνησε με την Τόφας. Πριν από μόλις τρία χρόνια ήταν μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έφτασε μέχρι το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα. Ο Σάμι Μέχια θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, με τα χρώματα της Τόφας. Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον τα περισσότερα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, που κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ, που πέρασε κι από τα μέρη μας για λογαριασμό της ΑΕΛ (2008-'09), φόρεσε τη φανέλα της Μπάνβιτ την τελευταία τριετία -κι αφού νωρίτερα είχε παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four του 2012. Τι κι αν επιλέχθηκε μάλιστα στην καλύτερη πεντάδα του Eurocup τη χρονιά που πέρασε; Είπε το "ναι" στην Τόφας και από τον Οκτώβριο θα είναι μέλος της τουρκικής ομάδας, στην προσπάθεια που θα κάνει για άμεση επιστροφή στην TBL (πρώτη κατηγορία).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ