ΤΟΥΡΚΙΑ

Απέχουν από τις προπονήσεις της Καρσίγιακα οι απλήρωτοι Αμερικανοί

Απέχουν από τις προπονήσεις της Καρσίγιακα οι απλήρωτοι Αμερικανοί
HTTP://WWW.CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Καρσίγιακα, αφού σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα οι παίκτες είναι ακόμα απλήρωτοι, με τους Ντομινίκ Ουότερς, Ντι Τζέι Κένετι και Ντάστιν Χογκ να μην παίρνουν μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Η σεζόν στην Τουρκία βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο στην Καρσίγιακα φαίνεται ότι δεν ανυπομονούν τόσο για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων όσο το να πληρωθούν! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ήδη κάποιοι Αμερικανοί της ομάδας έχουν αρχίσει να παίρνουν μέτρα!

Συγκεκριμένα ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Ντομινίκ Ουότερς, αλλά και οι Ντι Τζέι Κένεντι και Ντάστιν Χογκ αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή δεν τους έχει καταβληθεί ο μισθός του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα, δε, με τα ίδια δημοσιεύματα, οι Αμερικανοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στην Αναντολού Εφές (8/10, 19:30) αν νωρίτερα δεν έχουν πληρωθεί. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ένας από αυτούς, ο Χογκ, και να ήθελε δεν μπορεί να αγωνιστεί. Ο λόγος είναι ότι η Καρσίγιακα δεν έχει καταβάλει ακόμα - ως όφειλε - το buy out στην Κορεατική ομάδα που ανήκει ο Αμερικανός (Goyang Orion), με αποτέλεσμα να μην έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του!

Μένει τώρα να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια της υπόθεσης, με τα πράγματα πάντως να μην δείχνουν καλά για τον ιστορικό σύλλογο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ