ΤΟΥΡΚΙΑ

Απαγόρευση μεταγραφών στη Μπεσίκτας

Απαγόρευση μεταγραφών στη Μπεσίκτας

Σύμφωνα με Τουρκικά δημοσιεύματα η FIBA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών στη Μπεσίκτας λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει σε πρώην παίκτες της.

Η αρχή έγινε από την EuroLeague, η οποία επέβαλε προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών για 30 ημέρες στην Γαλατασαράι . Τώρα ήρθε και η ώρα της FIBA να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και πάλι σε βάρος Τουρκικής ομάδας.

Όπως έκαναν γνωστό Τουρκικά μέσα, η FIBA τιμώρησε με απαγόρευση μεταγραφών την Τουρκική ομάδα λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας φέρεται να χρωστάει χρήματα στους Τζαχουάν Τζόνσον και Σκοτι Ρέινολντς που αγωνίστηκαν την σεζόν 2014/15 στον σύλλογο, αλλά και στον προπονητή της ομάδας την ίδια περίοδο, Χένρικ Ντέτμαν.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο καιρό θα ισχύει αυτή η τιμωρία ή αν έχει επιβληθεί επ' αόριστον μέχρι να διευθετηθούν οι ανοιχτές οικονομικές εκκρεμότητες της Μπεσίκτας, η οποία σημειωτέον βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο Basketball Champions League, ούσα μάλιστα αήττητη έπειτα από 5 αγωνιστικές

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ