ΤΟΥΡΚΙΑ

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε λόγω τρομοκρατικής επίθεσης

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε λόγω τρομοκρατικής επίθεσης

Η τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Γκαζιαντέπ οδήγησε σε αναβολή της αναμέτρησης της ομάδας του Στέφανου Δέδα με τη Φενέρμπαχτσε, δύο εβδομάδες πριν το Final Four του Βερολίνου. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι του διημέρου στην Τουρκία αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας! Η αναμέτρηση της Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα με τη Φενέρμπαχτσε, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (1/4, 16:00), δεν θα πραγματοποιηθεί αφού η Αστυνομία ζήτησε την αναβολή της για λόγους ασφαλείας.

Κι αυτό γιατί η τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην πόλη πριν από μερικές ώρες (σ.σ.: οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό) καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, με την Αστυνομία να ενημερώνει την τουρκική ομοσπονδία πως δεν δύναται να διασφαλίσει την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων που θα βρίσκονταν στο γήπεδο. Έτσι, η TBL ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Πρωτομαγιάς πως το παιχνίδι αναβάλλεται.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία στη διεξαγωγή του αγώνα, με τις ημερομηνίες να πιέζουν αρκετά πάντως τη λίγκα αφού η Φενέρμπαχτσε θα ταξιδέψει σε δέκα ημέρες στο Βερολίνο, για τη διεξαγωγή του Final Four. Θυμίζουμε πως εκεί, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση, στον δεύτερο ημιτελικό (13/5, 22:00).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ