ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανακοινώθηκε από την Κόνιασπορ ο Μπρέμερ

Ανακοινώθηκε από την Κόνιασπορ ο Μπρέμερ

Η μεταγραφή του Τζέι Αρ Μπρέμερ στην Κόνιασπορ ολοκληρώθηκε, με τον Αμερικανό -με βοσνιακό διαβατήριο- να ανακοινώνεται από την τουρκική ομάδα, υπογράφοντας σε αυτή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σε αναζήτηση γκαρντ βρίσκονται, πλέον, στον ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" θα πορευτεί από εδώ και στο εξής δίχως τον Τζέι Αρ Μπρέμερ. Ο 34χρονος παίκτης αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόνιασπορ, με την οποία υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η τουρκική ομάδα, μάλιστα, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (30/01) την μεταγραφή αυτή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ντεμπούτο θα κάνει στο παιχνίδι με την Τόφας, του Ηλία Ζούρου, το Σάββατο (31/01). Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα από τη γειτονική χώρα στην οποία θα αγωνιστεί ο νατουραλιζέ Βόσνιος, μετά την Φενέρμπαχτσε (μέσα της σεζόν 2011-12) και την Γκαζιάντεπ (2013-14).

Στον "Δικέφαλο" να σημειωθεί ότι έχουν ενημερωθεί πως ήδη έφυγε για Τουρκία ο Μπρέμερ. Στο μεταξύ, ένας διαθέσιμος Ελληνας παίκτης που μπορεί να είναι στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ (για την ρακέτα με δεδομένο πως τραυματίστηκε ο Κώστας Κακαρούδης) είναι ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος είναι είναι "αλμυρός" για τα οικονομικά δεδομένα του "Δικεφάλου" και άλλωστε φαίνεται πως καταλήγει στην ΑΕΚ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ