ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανακοίνωσε Λάσμε η Γαλατάσαραϊ

Ανακοίνωσε Λάσμε η Γαλατάσαραϊ

Ο Γενικός Διευθυντής της Γαλατάσαραϊ, Omer Yalcinkaya, είχε αναφέρει στο Sport24.gr ότι οι Τούρκοι βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στεφάν Λάσμε. Σήμερα (29/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκαμπονέζου σέντερ.

Ο Στεφάν Λάσμε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τουρκία, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαμπονέζου, πρώην σέντερ της Αναντολού Εφές.

Ο Λάσμε, ο οποίος απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα τον Παναθηναϊκό πριν οι "πράσινοι" καταλήξουν στον Σέρβο σέντερ Όγκνιεν Κούζμιτς, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλατάσαραϊ, ενώ υπάρχει opt-out το επόμενο καλοκαίρι για ομάδα της Euroleague.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη είχε ενημερώσει σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της Γαλατάσαραϊ, Omer Yalcinkaya, ο οποίος είχε αναφέρει στο Sport24.gr ότι "οι Τούρκοι ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λάσμε" .

Πέρσι ο Γκαμπονέζος σέντερ είχε 6.8 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 0.8 κοψίματα σε 28 αγώνες στην Euroleague ενώ τη νέα σεζόν θα τεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ στο Group F του Eurocup.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ