ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ζούρος κέρδισε τον Μπρέμερ

Ο Ζούρος κέρδισε τον Μπρέμερ

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ηλίας Ζούρος στον πάγκο της Τόφας, καθώς συνέτριψε της Κόνιασπορ με 75-47, στο ντεμπούτο του Τζέι Αρ Μπρέμερ.

Έχει πάρει φόρα η Τόφας του Ηλία Ζούρο. Η τουρκική ομάδα υποδέχτηκε την Κόνιασπορ και απεδείχθη αφιλόξενη. Σε τέτοιο σημείο, όπου τη συνέτριψε με 75-47, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Ο Ελονού με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ενώ ο Ντασόν Γουντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του με 11 πόντους και 11 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, μόνο ο Χακίμ Γουόρικ διασώθηκε, με 14 πόντους και 13 ασίστ, ενώ ντεμπούτο του ο Τζέι Αρ Μπρέμερ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, έχοντας 9 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας πέτυχε η Τουρκ Τεέλεκομ, η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε της Μπεσίκτας με 79-70. Αυτή ήταν η 8η νίκη στο πρωτάθλημα -και 5η εντός έδρας- και ήρθε χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των Ουμίτ Σονκόλ (15π., 10ρ.) και Τζόσουα Κάρτερ (15π.). Από την Μπεσίκτας ξεχώρισε ο Ράιαν Μπρέκχοφ που κατέγραψε νταμπλ νταμπλ (15π., 10ρ.).

Τον παράγοντα έδρα εκμεταλλεύτηκε και η Μπουγιουκσεχίρ. Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη υποδέχτηκε την Ουσάκ και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 84-75. Ο Σάσα Βούγιασιτς ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους, ωστόσο ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ζακ Ράιτ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ρεθύμνου ήταν εξαιρετικός, έχοντας 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Τα αποτελέσματα:

Μπουγιουκσεχίρ-Ουσάκ 84-75

Τουρκ Τέλεκομ-Μπεσίκτας 79-70

Νταρουσάφακα-Άνκαρα 91-93

Τόφας-Κόνιασπορ 75-47

Καρσίγιακα-Εσκίσεχιρ 82-76

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ