ΤΟΥΡΚΙΑ

Άγγιξε το double-double στο ντεμπούτο του ο Τζέιμς

Άγγιξε το double-double στο ντεμπούτο του ο Τζέιμς

Ο Σον Τζέιμς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και πλέον βγάζει το... ψωμί του στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, εκεί όπου άγγιξε το double-double στο ντεμπούτο του με την Εσκίσεχιρ.

Ο Σον Τζέιμς ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπιλμπάο, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Πάτριγκ Γιανγκ.

Παρ' όλα αυτά αποχώρησε έπειτα από λίγες εβδομάδες και όπως εξήγησε σε συνέντευξή του στο sport5.co.il: "όταν μεταγράφηκα στον Ολυμπιακό ήταν μια ευκαιρία για μένα. Όμως είμαι παίκτης και πήγα εκεί για να παίζω!".

Στη συνέχεια δοκιμάστηκε από την πρώην ομάδα του, Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά οι Ισραηλινοί δεν τον κράτησαν και τον άφησαν ελεύθερο. Ο Αμερικανός σέντερ επιχείρησε να βρει σύλλογο που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι συμφώνησε με την Εσκίσεχιρ, η οποία συμμετέχει στη β' κατηγορία της Τουρκίας. Παρεμπιπτόντως, είναι η ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι ο Γιάννης Αθηναίου, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο 32χρονος Τζέιμς (2μ.08) έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Μελικσά, έχοντας 9 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 μπλοκ στην πρώτη του συμμετοχή με την Εσκίσεχιρ ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τη νέα ομάδα του με 56-78.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ