ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ζωντανή" η Μπαρτσελόνα, μείωσε τη σειρά με τη Μπασκόνια

"Ζωντανή" η Μπαρτσελόνα, μείωσε τη σειρά με τη Μπασκόνια

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μπασκόνια 67-65 και μείωσε την ημιτελική σειρά των ισπανικών playoffs σε 1-2. Την Κυριακή (10/6) ο τέταρτος αγώνας στη Βαρκελώνη.

Το "θρίλερ" της Βαρκελώνης είχε αίσιο τέλος για τους γηπεδούχους. Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Μπασκόνια με 67-65 στον τρίτο ημιτελικό και μείωσε τη σειρά σε 1-2, παραμένοντας ζωντανή στα ισπανικά playoffs. Η Μπαρτσελόνα είχε 4/22 τρίποντα αλλά κατόρθωσε στο τέλος να πάρει τη νίκη, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 14 εναλλαγές στο σκορ στο οποίο καμία ομάδα δεν κατόρθωσε να αποσπαστεί από την άλλη με περισσότερους από πέντε πόντους διαφορά!

Ο Άντε Τόμιτς πέτυχε 15 πόντους με 7/9 δίποντα και μάζεψε 7 ριμπάουντ, όντας ο πρωταγωνιστής της καταλανικής ομάδας, από την οποία ξεχώρισαν ακόμα οι Ανταμ Χάνγκα (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Αντριάν Μερμάν (6 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Ο Γάλλος φόργουορντ δεν σκόραρε πολύ, ωστόσο ήταν ο υπεύθυνος για τη φάση της βραδιάς και αυτός που έκανε το σκορ 62-59 στο 38'.

Νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Βενσάν Πουαριέ (10 πόντοι, 12 ριμπάουντ) από μεριά της Μπασκόνια, η οποία προηγήθηκε με 65-64 στο 39' χάρις σε τρίποντο του Ροντρίγκ Μπομπουά. Ο Τόμιτς απάντησε όμως άμεσα και έκανε το σκορ 66-65 με 39'' να απομένουν. Στο χρόνο που απέμενε οι Βάσκοι έχασαν δύο φορές την ευκαιρία να "κλέψουν" το ματς. Μία ελεύθερη βολή του Τομά Ερτέλ λίγο πριν από το τέλος έγραψε το τελικό σκορ και επέκτεινε τη σειρά. Ο τέταρτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή (10/6).

Photo credits: Eurokinissi


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ