ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπογράφει για τρία χρόνια ο Κλαβέρ

Υπογράφει για τρία χρόνια ο Κλαβέρ

Ο Βίκτορ Κλαβέρ θα περάσει την Τετάρτη (20/7) από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

Από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα τα βρήκε με τη Βαλένθια για την αγορά των δικαιωμάτων του Βίκτορ Κλαβέρ (στα 2.000.000 ευρώ), η μεταγραφή θεωρήθηκε "τελειωμένη". Ορθώς αφού ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως η επιστροφή στη Liga Endesa αποτελεί το ζητούμενο για τον ίδιο.

Οι τρεις πλευρές (Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Βίκτορ Κλαβέρ) έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τους όρους της συμφωνίας, κι έτσι ο 28χρονος φόργουορντ εγκατέλειψε σήμερα (20/7) την προετοιμασία της Ισπανίας, για να μεταβεί από τη Μάλαγα στη Βαρκελώνη. Ο διεθνής παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κι εν συνεχεία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει περίπου 2.000.000 ευρώ.

Ακολούθως, θα επιστρέψει στη βάση της εθνικής ομάδας της Ισπανίας προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ