ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέρριψε την Εστουδιάντες ο Ιβάνοβιτς

Απέρριψε την Εστουδιάντες ο Ιβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Μετά τη Λιμόζ, κι η Εστουδιάντες εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι. Δεν θέλει να εργαστεί σε σύλλογο αυτή την περίοδο ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Η Εστουδιάντες αναζητά τον νέο της προπονητή μετά την αποπομπή του Ντιέγκο Οκάμπο , με την ισπανική ομάδα να στρέφεται σε έναν παλιό γνωστό της Liga Endesa. Ο λόγος για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος έχει καλό όνομα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, οι "φοιτητές" προσέγγισαν τον πρώην προπονητή του "τριφυλλιού" ζητώντας του να αναλάβει τις τύχες της ομάδας για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Εισέπραξαν όμως αρνητική απάντηση αφού, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τούς κατέστησε σαφές πως δεν ενδιαφέρεται να εργαστεί σε σύλλογο μεσούσης της σεζόν - όπως ακριβώς συνέβη και στην πρόταση της Λιμόζ .

Έτσι, οι διοικούντες την Εστουδιάντες συνεχίζουν να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο, με τους μέχρι πρότινος βοηθούς του Ντιέγκο Οκάμπο να ηγούνται της προσπάθειας στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια (24/1, 19:30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ