ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς τον Μαρκ Γκασόλ η Ισπανία στο Ρίο

Ο Μαρκ Γκασόλ, αν και είχε συμπεριληφθεί στην 12άδα της Ισπανίας για το Ρίο, τελικά θα μείνει εκτός, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς, τον περασμένο Φλεβάρη, ο Μαρκ Γκασόλ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι του. Συγκεκριμένα υπέστη κάταγμα και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν, μη καταφέρνοντας να βοηθήσει τους Μέμφις Γκρίζλις.

Η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν αμφίβολη. Η κατάσταση του παρουσίασε βελτίωση, ο παίκτης ήθελε να συμμετάσχει στην προσπάθεια των συμπαικτών του στο Ρίο και ο Σέρτζιο Σκαριόλο τον συμπεριέλαβε στην τελική 12άδα.

Όμως, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Μαρκ Γκασόλ θα βγει από την 12άδα και δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ υπενθυμίζεται πως απουσίασε και από το περασμένο Eurobasket. Ο Ισπανός σέντερ του Μέμφις δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, οι Γκρίζλις ήταν επιφυλακτικοί με την κατάσταση του και τελικά ο παίκτης δεν θα δώσει το "παρών" στο Ρίο.

Σημαντική απώλεια για την εθνική ομάδα της Ισπανίας, στην προσπάθεια της να φτάσει στον τελικό, διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο, για το οποίο φαβορί είναι η εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Πλέον, ο Σέρτζιο Σκαριόλο ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ