ΜΠΑΣΚΕΤ

"Χτυπάει" παντού η Μπαρτσελόνα

"Χτυπάει" παντού η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη η Μπαρτσελόνα κοιτάζει... παντού ενόψει της νέας σεζόν, με τα τελευταία σενάρια να την εμπλέκουν με τους Ντάριους Άνταμς και Ντάνιελ Τάις.

Την ίδια στιγμή που το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, οι Καταλανοί βλέπουν ήδη - και λογικά θα βλέπουν όλο το καλοκαίρι - να συνδέεται η ομάδα σχεδόν με οποιοδήποτε καλό παίκτη είναι διαθέσιμος!

Μετά λοιπόν τις φήμες που ήθελαν τους "μπλαουγκράνα" να έχουν στην λίστα τους παίκτες όπως ο Τζέισον Γκρέιντζερ της Αναντολού Εφές, ο Σέιν Λάρκιν της Μπασκόνια και ο Γκιγιέμ Βίγιες της Βαλένθια, τώρα ήρθε η σειρά να συνδέσουν διάφοροι τη Μπαρτσελόνα με τον Ντάριους Άνταμς - αγωνίστηκε στην Κίνα φέτος - και τον Ντάνιελ Τάις της Μπάμπεργκ!

Όπως γίνεται σαφές, βέβαια, τίποτα ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο. Και δύσκολα θα αλλάξει κάτι μέχρι να παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ομάδα. Μέχρι τότε, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα βαρεθούν να βλέπουν το όνομα της ομάδας τους να συνδέεται με μεταγραφικούς στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ