ΜΠΑΣΚΕΤ

Χεζόνια: "Είναι ντροπή αυτό το πράγμα"

Χεζόνια: "Είναι ντροπή αυτό το πράγμα"

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για... ντροπή όσον αφορά τη Μπαρτσελόνα, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να γκρινιάζει για τους διαιτητές του "clasico". Αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Τζάστιν Ντόλμαν στον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως "πόνεσε" αρκετά τον Μάριο Χεζόνια. Ο νεαρός γκαρντ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη "Βασίλισσα", αλλά αυτό δεν μπορούσε να αποτρέψει την ήττα.

Απ ότι φαίνεται, ο 20χρονος παίκτης δεν μπόρεσε να ελέγξει την απογοήτευσή του για το αρνητικό αποτέλεσμα, αφού λίγα λεπτά μετά το τέλος του "clasico" είπε στους δημοσιογράφους πως " πάντα αισθανόμαστε έτσι όταν χάνουμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι χαζοί, έχουν ταλέντο και το εκμεταλλεύονται. Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά κάποια πράγματα. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Είναι ντροπή αυτό που κάνουμε", πριν αναφερθεί στα πλέι οφ της Euroleague και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου " πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Από την πλευρά του, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θέλησε να υποβαθμίσει τη σημασία των δηλώσεων του συμπαίκτη του, αφού τόνισε πως " νομίζω πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Μάριο. Όλοι μας νιώθουμε άσχημα μετά από κάθε ήττα, ειδικά όταν αυτή έρχεται σε ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης", πριν κάνει τα παράπονά του για τη διαιτησία: " Σε 23 λεπτά συμμετοχής δεν κέρδισα ούτε ένα φάουλ. Τα κριτήρια των διαιτητών δεν ήταν τα ίδια σήμερα".

Εκτός των άλλων, ο Τσάβι Πασκουάλ ενημέρωσε πως η παρουσία του Τζάστιν Ντόλμαν στον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από πιθανή, αν και " θα δούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια τι θα γίνει, τις επόμενες 48 ώρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ