ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βουίζει" η Ευρώπη για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Χάνγκα

"Βουίζει" η Ευρώπη για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Χάνγκα

Ο Άνταμ Χάνγκα φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το όνειρο του ΝΒΑ, αφού φέρεται να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 7.5 εκατ. ευρώ (μαζί με την εφορία) με τη Μπαρτσελόνα! Η Μπασκόνια έχει 5 μέρες για να "ισοφαρίσει" την προσφορά αν θέλει να τον κρατήσει.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε πέρυσι το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Άνταμ Χάνγκα χωρίς επιτυχία. Έναν χρόνο αργότερα ωστόσο φαίνεται ότι θα τα καταφέρει!

Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα σε όλη την Ευρώπη, αναφέροντας ότι οι Καταλανοί τα βρήκαν σε όλα με τον Ούγγρο φόργουορντ για συμβόλαιο τριών ετών έναντι 7.5 εκατ. ευρώ! Αυτό το τρελό ποσό βέβαια περιλαμβάνει βέβαια και την εφορία που θα πληρώσουν οι "μπλαουγκράνα", η οποία ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ! Κοινώς, ο Χάνγκα πρακτικά φέρεται να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με "καθαρές" ετήσιες αποδοχές ύψους 1.5 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό βέβαια εξακολουθεί να είναι (πολύ) ψηλό!

Από την στιγμή που ο Χάνγκα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Μπαρτσελόνα η Μπασκόνια θα έχει βάσει κανονισμών 5 ημέρες για να "ισοφαρίσει" την προσφορά και να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Κάτι που, αν κρίνει κανείς από την φιλοσοφία των Βάσκων αυτά τα χρόνια να "αγοράζουν" φτηνά και να "πουλάνε" ακριβά, λογικά δεν θα γίνει, με τον "αμυντικός της χρονιάς" για την φετινή σεζόν στην Turkish Airlines EuroLeague να καταλήγει στην Βαρκελώνη. Κάτι που σημαίνει βέβαια ταυτόχρονα ότι η σκέψη να πάει στο ΝΒΑ και τους San Antonio Spurs, που έχουν τα δικαιώματά του, αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χάνγκα είχε 11.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 27.5 λεπτά συμμετοχής στην ισπανική λίγκα και 10.5 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο στην Turkish Airlines EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ