ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βλέπει" Ντόελμαν η Βαλένθια

"Βλέπει" Ντόελμαν η Βαλένθια

Με την υπόθεση της παραμονής του Ρομέιν Σάτο να έχει "κολλήσει", ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Βαλένθια εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τζάστιν Ντόελμαν.

Ο Τζάστιν Ντόελμαν βρίσκεται στο στόχαστρο της Βαλένθια σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Ο Αμερικανός με το διαβατήριο από το Κόσοβο φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, με τις "νυχτερίδες" να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του λόγω της στασιμότητας που υπάρχει στην υπόθεση της παραμονής του Ρομέιν Σάτο.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι συζητήσεις με τον Σάτο έχουν "κολλήσει" επειδή ο Αφρικανός φόργουορντ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην έχει απαντήσει ακόμα θετικά στην πρόταση ανανέωσης της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Αποτέλεσμα είναι πλέον η Βαλένθια να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις, με πρώτη αυτή του Ντόελμαν, ο οποίος είναι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας, αφού έχει φορέσει την φανέλα του συλλόγου την διετία 2012-2014.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντόελμαν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 12.6 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο στην ACB, ενώ πήρε μέρος σε μόλις 15 αγώνες στην Turkish Airlines EuroLeague, αριθμώντας 7.8 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ