ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βλέπει" και Μοερμάν η Μπαρτσελόνα

"Βλέπει" και Μοερμάν η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα εξετάζει και την περίπτωση του Άντριεν Μοερμάν, έχοντας ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές με τον παίκτη.

Μπορεί την δεδομένη στιγμή ο Σέιν Λάρκιν να αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι Καταλανοί δεν ψάχνουν στην αγορά και για παίκτες σε άλλες θέσεις πέραν αυτής του πόιντ γκαρντ. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι "μπλαουγκράνα" εξετάζουν την περίπτωση του Άντριεν Μοερμάν.

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Νταρουσάφακα και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, χωρίς να έχει βρει κάποια πρόταση που να τον ενδιαφέρει. Κάπου εδώ όμως είναι που φαίνεται ότι εμφανίστηκε η Μπαρτσελόνα στον δρόμο του, με τα Ισπανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν μάλιστα ότι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές.

Σε περίπτωση που τελικά ο Γάλλος συμφωνήσει με τους Καταλανούς, τότε ουσιαστικά θα πάρει την θέση του Τζάστιν Ντόελμαν στο ρόστερ, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε πριν μερικές εβδομάδες ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μοερμάν είχε 10.8 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 24.4 λεπτά συμμετοχής στο Τουρκικό πρωτάθλημα και 8.1 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21.2 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ