ΜΠΑΣΚΕΤ

Βάσκεθ: "Σκέφτηκα να κόψω το μπάσκετ"

Βάσκεθ: "Σκέφτηκα να κόψω το μπάσκετ"

Ο Φραν Βάσκεθ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι το καλοκαίρι εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Φραν Βάσκεθ ξέρουν ότι δεν είναι ο κλασικός αθλητής που ξέρει ο καθένας. Είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος, ένα ντροπαλό παιδί με αρκετές ευαισθησίες. Και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά.

Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ παραχώρησε συνέντευξη σε μεγάλο Ισπανικό μέσο, όπου παραδέχθηκε ότι αρκετές φορές κατά την διάρκεια της καριέρας του σκέφτηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με το φετινό καλοκαίρι να είναι μία από αυτές τις φορές: " Όταν πριν μερικά χρόνια πέθανε ο πατέρας μου το σκέφτηκα σοβαρά επειδή ήμασταν πολύ δεμένοι. Τις ίδιες σκέψης απόσυρσης έκανα και φέτος το καλοκαίρι, αλλά είχα κόσμο γύρω μου ο οποίος με στήριξε και με έπεισε να αλλάξω την οπτική μου και να συνεχίσω να παίζω" δήλωσε χαρακτηριστικά ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ.

Ενδιαφέρον έχει φυσικά και το σκεπτικό της απόφασης του να προτιμήσει να αγωνιστεί φέτος στην Τενερίφη και όχι σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα έπειτα από αυτά τα χρόνια που πέρασε στη Μάλαγα: " Επέμεναν πολύ και με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο ρωτώντας με για τις σκέψεις μου. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως η Γκραν Κανάρια, αλλά θεώρησα μεγαλύτερη πρόκληση αυτή της Τενερίφης".
Όσο για το ποια ομάδα θεωρεί ότι είναι το φαβορί φέτος στην ACB, εκεί ήταν ξεκάθαρος: " Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ισπανία αυτή τη στιγμή. Τα τελευταία χρόνια παλεύει για όλους τους Τίτλους και φέτος είναι πάλι ένα από τα φαβορί για την Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ