ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Η πίεση στην Μπαρτσελόνα"

Βασιλειάδης: "Η πίεση στην Μπαρτσελόνα"

Η Μάλαγα θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία των ισπανικών playoffs που επιστρέφει από το εις βάρος της 0-2 και αποκλείει τους εν ενεργεία πρωταθλητές. Τι έχει να πει επί του θέματος ο Κώστας Βασιλειάδης;

Ποτέ ξανά στην ιστορία των playoffs στη Liga Endesa κάποια ομάδα ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 στα ημιτελικά κι εν συνεχεία απέκλεισε τους εν ενεργεία πρωταθλητές.

Η Ουνικάχα θέλει να γίνει η πρώτη που το καταφέρνει. Και η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά με την Μπαρτσελόνα και υποχρεώνοντας τον Τσάβι Πασκουάλ να παραδεχτεί πως "κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς" .

Πλέον η Μάλαγα βρίσκεται αντιμέτωπη με την υπέρτατη πρόκληση ενόψει Game 5 (14/6, 18:00) στο Palau Blaugrana και ο Κώστας Βασιλειάδης εξήγησε ότι "το ζήτημα είναι να ξεχάσουμε τι έγινε στη Βαρκελώνη και να ξεκινήσουμε το πέμπτο ματς όπως στην έδρα μας. Να παίξουμε καλή άμυνα, να πιέσουμε στην μπάλα, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε ήρεμοι. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Αν κάνουμε την ίδια δουλειά και παίξουμε καλύτερα στην επίθεση, μπορούμε να κερδίσουμε. Πλέον έχουμε αυτοπεποίθηση. Η πίεση είναι στην Μπαρτσελόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ