ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Κορυφή, ως το τέλος"

Βασιλειάδης: "Κορυφή, ως το τέλος"

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του, έκανε τον απολογισμό της Μάλαγα στην Euroleague και εξήγησε τους λόγους που οι φίλοι της Ουνικάχα μπορούν να ονειρεύονται τίτλο στη Liga Endesa.

Ο Κώστας Βασιλειάδης παραμένει εκτός δράσης από τις αρχές Μαρτίου, όταν αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα της Ουνικάχα με την Γκραν Κανάρια.

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάκωση δευτέρου βαθμού στο πέλμα για τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος στα playoffs.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας παραμένει στην κορυφή της κατάταξης στη Liga Endesa με ρεκόρ 24-4 (σ.σ. αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 30/04) και ο Βασιλειάδης μίλησε στο malagadeportes.com για τους στόχους της ομάδας του στο υπόλοιπο της σεζόν.

- Παραμένεις εκτός δράσης από τις αρχές Μαρτίου. Πως είσαι αυτή την περίοδο;

"Αισθάνομαι καλά. Ξεκίνησα προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και σταδιακά ανεβάζω ρυθμούς ώστε να ακολουθήσω το πρόγραμμα των συμπαικτών μου".

- Πως βλέπεις τις προσπάθειες της Μάλαγα το τελευταίο διάστημα;

"Η ομάδα τα πάει πολύ καλά στη Liga Endesa. Το τελευταίο διάστημα αποδίδουμε στο πιο υψηλό επίπεδο, σε άμυνα και επίθεση. Η Ουνικάχα έχει κερδίσει σημαντικά παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορεί να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης, ως το τέλος της regular season".

- Ποιος είναι ο στόχος της Ουνικάχα, φέτος;

"Να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και να παίξουμε δυνατά στα playoffs. Θέλουμε να κερδίζουμε".

- Οι φίλοι της Μάλαγα μπορούν να κάνουν όνειρα;

"Φυσικά! Κάνουμε καλή χρονιά. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος. Στο Copa del Rey κάναμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι (σ.σ. η Μάλαγα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης). Πλέον θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία στα playoffs. Προσωπικά, αισθάνομαι καλύτερα σε σχέση με τις αρχές της σεζόν".

- Πως αξιολογείς την πορεία της ομάδας στην Euroleague;

"Δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Το θετικό είναι ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα του χρόνου".

- Ποιον θα ψήφιζες για MVP στη Liga Endesa;

"Τον Τζέισον Γκρέιντζερ, χωρίς αμφιβολία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ