ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Ήθελα να έχω σημαντικό ρόλο"

Βασιλειάδης: "Ήθελα να έχω σημαντικό ρόλο"

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για την επιστροφή του στην Ομπραντόιρο και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Κώστα Βασιλειάδη να αγωνίζεται για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Ομπραντόιρο και ο Έλληνας σουτέρ εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση της ισπανικής ομάδας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ομπραντόιρο και στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα. Γνωρίζω πολύ καλά την πόλη κι έχω φίλους εκεί. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα, με τους οποίους έχω συνεργαστεί δύο φορές. Eλπίζω πως αυτή θα είναι τελευταία φορά που θα παίξω στην Ομπραντόιρο μέχρι το τέλος της καριέρας μου", δήλωσε αρχικά ο 34χρονος γκαρντ - φόργουορντ, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω μαζί με την ομάδα και να βελτιώνομαι καθημερινά. Αρχικά πρέπει να αποκτήσουμε καλή χημεία και μετά να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα πάρει πολλές νίκες".

Τέλος, ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε πως "ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα είχα σημαντικό ρόλο και που θα μπορούσα να βοηθήσω τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδου".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ