ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσαϊρέλης: "Χαρά και τιμή να βρίσκομαι στην Τενερίφη"

Τσαϊρέλης: "Χαρά και τιμή να βρίσκομαι στην Τενερίφη"
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τενερίφης για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, όπως είναι ήδη γνωστό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Τενερίφη. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος βρίσκεται για προετοιμασία με την Εθνική στο Καπερνήσι -εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας-, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τενερίφη μίλησε για τις φιλοδοξίες του με τη νέα του ομάδα και τον λόγο που την επέλεξε.

"Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ισπανικό μπάσκετ. Η Τενερίφη μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, την ACB. Γι΄αυτό ήταν και εύκολο να δεχτώ την πρόταση", είπε, αρχικά, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και συνέχισε:

" Έπαιζα με τον Φώτη Λαμπρόπουλο στη Λάρισα και κρατούσα επαφή μαζί του. Μου είχε δώσει καλές πληροφορίες για την ομάδα. Επιπλέον, γνωρίζω τον Μπλάγκοτα Σέκουλιτς και έχω δει και στο Internet βιντεάκια με πολλούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Είχα εντυπωσιαστεί με την ατμόσφαιρα στο παρκέ και ανυπομονώ να να τη ζήσω από κοντά".

Ερωτηθείς για τους στόχους με την Τενερίφη απάντησε: "Α ν η ομάδα μου εκπληρώσει τους στόχους της, τότε θα έχω πετύχει και εγώ ένα μέρος των δικών μου. Όταν εξελίσσεται η ομάδα, εξελίσσομαι και εγώ μαζί της. Χρειάζεται να δουλεύουμε όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται, να διατηρηθούμε στην κατηγορία και να ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Είναι η πρώτη μου εμπειρία εκτός Ελλάδας και θέλω να αποδώσω τα βέλτιστα, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ