ΜΠΑΣΚΕΤ

Τριπλή μεταγραφή η Σαν Σεμπαστιάν

Τριπλή μεταγραφή η Σαν Σεμπαστιάν

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Σαν Σεμπαστιάν που συμφώνησε με τους Τζάρεντ Τζόρνταν, Τακουάν Ντιν και Ιοάν Ιαροσέβιτς.

Μεταγραφές με ελληνικό χρώμα στο βιογραφικό τους πραγματοποίησε η Σαν Σεμπαστιάν Χιποσκούα, η οποία συμφώνησε με τους Τζάρεντ Τζόρνταν, Τακουάν Ντιν και Ιοάν Ιαροσέβιτς να την ενισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα της Liga Endesa.

Ο Τακουάν Ντιν μπορεί να πέρασε τις τελευταίες σεζόν στην Ιταλία ως παίκτης της Αβελίνο έχοντας όλες τις χρονιές διψήφιο αριθμό πόντων, όμως πριν τέσσερις σεζόν πέρασε κι από τα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα της Καβάλας. Για τον Αμερικανό γκαρντ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Ισπανία, καθώς στο παρελθόν το έχει κάνει για λογαριασμό των Μούρθια, Μάλαγα, Κάχα Λαμποράλ και Βαλένθια.

Ελληνικό παρελθόν έχει και ο Τζάρεντ Τζόρνταν, ο οποίος αν και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στα γερμανικά γήπεδα εντούτοις το 2010 έκανε ένα... διάλειμμα φορώντας την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου. Ο 29χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου με την φανέλα της Βόνης στην Γερμανία έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους, 7,8 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και η Μπάμπεργκ τον ενέταξε μεσούσης της περιόδου στο δυναμικό της.

Όσον αφορά τον Ιοάν Ιαροσέβιτς είναι 25 χρονών και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο βελγικό πρωτάθλημα με την Λιέγη όπου είχε 13,4 πόντους και 6,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο ύψους 2,07μ. Βέλγος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Σαν Σεμπαστιάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ