ΜΠΑΣΚΕΤ

Τραυμάτισε τον Πέσιτς ο Κόπονεν!

Τραυμάτισε τον Πέσιτς ο Κόπονεν!
FCB BASKET

Τρελό σκηνικό στην Μπαρτσελόνα, αφού ο Πέτερι Κόπονεν τραυματίσε τον προπονητή του, Σβέτισλαβ Πέσιτς, στην τελευταία προπόνηση των "μπλαουγκράνα" πριν τον σημερινό (16/2) αγώνα με την Μπασκόνια για το Copa Del Rey!

Η παρουσία του Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον σημερινό (16/2) αγώνα με την Μπασκόνια για το Copa Del Rey τέθηκε σε αμφιβολία για τον πλέον τρελό λόγο: Ο 68χρονος τεχνικός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, όταν έπεσε πάνω του ο Πέτερι Κόπονεν!

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, στην "Mundo Deportivo" ο Φινλανδός γκαρντ συγκρούστηκε με τον προπονητή του, με αποτέλεσμα ο Πέσιτς να τραυματιστεί στον δεξιό ώμο! Και, όπως φαίνεται, ο Πέσιτς τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, αφού χρειάστηκε να βάλει το χέρι του σε ιατρικό φάκελο!

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ο Πέσιτς λογικά θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο των "μπλαουγκράνα", έστω και λαβωμένος, αν και στην αρχή υπήρχε το σενάριο να μην τα καταφέρει, αφού υπήρχε ο φόβος ότι μπορεί να χρειαζόταν χειρουργείο! Όπως φαίνεται ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ