ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σόου του Ρούντι!

Το σόου του Ρούντι!

Ο Ρούντι Φερνάντεθ και η αδελφή του, Μάρτα, δέχτηκαν την πρόκληση του Πάμπλο Μότος και προσπάθησαν να σκοράρουν με τα τεράστια γάντια τους. Απολαύστε το VIDEO!

Ο Ροδόλφο Φερνάντεθ είχε παίξει επαγγελματικό μπάσκετ στην Χουβεντούτ Μπανταλόνα όπως και η μητέρα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάιτε. Κι όμως, ο Ρούντι ξεκίνησε να ασχολείται με το μπέιζμπολ και, εν συνεχεία, με το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα γράφτηκε στις ακαδημίες της San José Obrero, ομάδας της γειτονιάς του στη Μαγιόρκα! Σε ηλικία εννιά ετών έπρεπε να διαλέξει.

''Ευχαριστώ και δοξάζω τον Θεό που έκανα αυτή την επιλογή'' θα παραδεχτεί αργότερα, εξηγώντας πως ο λόγος που ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ ήταν η κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, Μάρτα Φερνάντεθ! ''Τα πρώτα μου βήματα ήταν στο παρκέ, όταν έτρεχα να πιάσω την μπάλα που μου πετούσε η αδελφή μου. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα''.

Έπειτα από αρκετά χρόνια, κι αφού στο... μεσοδιάστημα ο Ρούντι κατέκτησε την Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα δυο αδέλφια βρέθηκαν στα στούντιο της εκπομπής "El Hormiguero" που έχει τεράστια απήχηση στην Ισπανία και δοκιμάστηκαν σε έναν ιδιαίτερο αγώνα.

Για την ακρίβεια, ο παρουσιαστής Πάμπλο Μότος ζήτησε από τον Ρούντι και τη Μάρτα να προσπαθήσουν να σκοράρουν με μια τεράστια μπάλα, φορώντας γάντια αναλόγων διαστάσεων.

Δείτε το αποτέλεσμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ