ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σόου του φοβερού Λάντεσμπεργκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Το σόου του φοβερού Λάντεσμπεργκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ "διέλυσε" την Μπαρτσελόνα στην 25η "στροφή" της Liga Endesa, καθώς φόρτωσε με 48 πόντους το καλάθι της. Δείτε τα higlights και τα ρεκόρ του άσου της Εστουδιάντες.

Ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ έβαλε την υπογραφή του στην εκτός έδρας νίκη της Εστουδιάντες επί της Μπαρτσελόνα , καθώς έκανε ό,τι ήθελε στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ των "φοιτητών" ολοκλήρωσε την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της ACB έχοντας στη συγκομιδή του 48 πόντους (7/11 δίποντα, 8/11 τρίποντα, 10/11 βολές), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 52 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Λάντεσμπεργκ με τους 48 πόντους που σημείωσε πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοση παραγωγικότητας για έναν παίκτη της Εστουδιάντες από το 1994. Επίσης, αυτή αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία των "φοιτητών" και την καλύτερη για την φετινή σεζόν στην Liga Endesa.

Ο Λάντεσμπεργκ έκανε ρεκόρ στο ranking στην ιστορία της ομάδας του, ενώ οι 52 βαθμοί που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης είναι οι περισσότεροι που έχει μαζέψει παίκτης την τελευταία δωδεκαετία. Ο Πιτ Μάικλ την σεζόν 2005-06 είχε συγκεντρώσει 54 βαθμούς. Τέλος, τα 8/11 τρίποντα αποτελούν την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας του.

Δείτε το video με τα highlights του Αμερικανού γκαρντ - φόργουορντ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ