ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σενάριο της Ρεάλ για Χάντερ

Το σενάριο της Ρεάλ για Χάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Οθέλο Χάντερ είναι μέσα στις επιλογές της Ρεάλ για την ερχόμενη σεζόν, καθώς ο Γκουστάβο Αγιόν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μαδρίτη. "Γκρίνια" για Πάμπλο Λάσο λόγω Γιάννη Μπουρούση.

Ισπανικό δημοσίευμα καταγράφει την επόμενη μέρα της Ρεάλ , τόσο για το υπόλοιπο της χρονιάς, όσο και για τη νέα σεζόν, αποκαλύπτοντας και ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν τους Μαδριλένους.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει πως ο Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν φέτος με την Ρεάλ, αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς για να ανανεώσει το συμβόλαιο του θέλει πάρα πολλά χρήματα (σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών του και έχει μισθό 1.800.000 ευρώ ετησίως) και αυτά τα λεφτά ο σύλλογος δεν πρόκειται να του τα δώσει. Παράλληλα, ο Μεξικανός σέντερ έχει και το μυαλό του και στο ΝΒΑ, όχι μόνο επειδή είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (έχοντας αγωνιστεί εκεί στο παρελθόν), αλλά και επειδή εκεί βρίσκεται η οικογένεια του και θέλει να είναι κοντά της.

Επειδή, λοιπόν, όλα δείχνουν πως ο Γκουστάβο Αγιόν θα αποχωρήσει από την Μαδρίτη στο τέλος της σεζόν, στην Ρεάλ έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις για την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία, τρεις είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει. Ο λόγος για τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι (κάτι που το τονίζουν στο δημοσίευμα), ο συμπατριώτης του σέντερ, Άντονι Ράντολφ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά και ο υψηλόσωμος Ισπανός, Φραν Βάθκεθ της Μάλαγα.

Παράλληλα, στο κείμενο αναφέρουν πως υπάρχει "γκρίνια" για τον Πάμπλο Λάσο, τόσο λόγω της κακής φετινής αγωνιστικής σεζόν της Ρεάλ στην Euroleague, όσο και για κάποιες επιλογές του, όπως το γεγονός πως άφησε ελεύθερο να φύγει τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί μία συγκλονιστική σεζόν με την Λαμποράλ Κούτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ