ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ρεκόρ του Ναβάρο και το τρομερό βίντεο της ACB

Το ρεκόρ του Ναβάρο και το τρομερό βίντεο της ACB

O Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι από χθες (27/12) ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος, με την ACB να...γιορτάζει αυτό το γεγονός μέσα από ένα τρομερό βίντεο, όπου δείχνει όλη την πορεία του, που ξεκίνησε πριν 19 χρόνια!

Στην Ισπανία ξέρουν να τιμούν τους Θρύλους τους. Γιατί, μη γελιέστε, ασχέτως αν στην Ελλάδα έχει πολλές αντιπάθειες, στην Ισπανία ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θεωρείται θρύλος. Και ως τέτοιον τον αντιμετωπίζουν οι Ισπανοί.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έγινε χθες (27/12) ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του Ισπανικού μπάσκετ, ξεπερνώντας τον Γκρέιντζερ Χολ χάρη στους 11 πόντους που σημείωσε στον αγώνα με την Βαλένθια και πλέον μετράει αισίως 8.046 πόντους, έναντι 8.039 του Χολ. Μπροστά του ο Ναβάρο έχει μόνο τρεις παίκτες: Τον Αλμπέρτο Ερέρος (1ος σκορερ στην ιστορία της ACB με 9.759 πόντους), τον Τζόρντι Βιγιακάμπα (2ος με 8.991) και τον Μπράιαν Τζάκσον (8.651 πόντοι).

Με αφορμή λοιπόν αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, η Ισπανική Λίγκα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ένα καταπληκτικό βίντεο, όπου δείχνει όλη την πορεία του "Λα Μπόμπα". Από το ντεμπούτο του στις 23 Νοεμβρίου 1997 έως και το σήμερα. Απολαύστε το!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ