ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "no call" που έδωσε το Copa del Rey στην Μπαρτσελόνα

Το "no call" που έδωσε το Copa del Rey στην Μπαρτσελόνα

Το "no call" των διαιτητών στην τελευταία φάση του τελικού στο Copa del Rey είναι αρκετό για να σηκώσει πολλή κουβέντα, αφού απαγόρευσε στη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει τη δυνατότητα να στείλει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην παράταση (VIDEO).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επική ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στον τελικό του Copa del Rey. Γύρισε από το -8 στα 50'' του αγώνα, για να διεκδικήσει τη νίκη. Δεν τα κατάφερε όμως, με τους "μπλαουγκράνα" να κατακτούν το τρόπαιο .

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο είχαν διπλή ευκαιρία στο φινάλε, τόσο για να πάρουν τη νίκη (με τον Φαμπιάν Κοζέρ) όσο και για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση (με τον Τζέφρι Τέιλορ).

Ένα... μη σφύριγμα των διαιτητών όμως, τους στέρησε το δικαίωμα στην ελπίδα. Το replay που έδειξε ξανά και ξανά η ισπανική τηλεόραση δικαιώνει απόλυτα τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που φωνάζουν για φάουλ του Βίκτορ Κλαβέρ πάνω στον Τζέφρι Τέιλορ, ο οποίος -εφόσον δινόταν η παράβαση- θα είχε δικαίωμα για δύο βολές. Ένα "no call" που σήκωσε μεγάλη κουβέντα στην Ισπανία.

Ουδείς πάντως από το "στρατόπεδο" των ηττημένων σχολίασε μετά το φινάλε του τελικού τη συγκεκριμένη φάση, ούτε ο Πάμπλο Λάσο, ούτε ο κάποιος από τους παίκτες του αναφέρθηκαν στο φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ τους.

Για την ιστορία, διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Εμίλιο Πέρεθ Πιζάρο και Κάρλος Περούγκα. Πρόκειται για τρεις από τους πλέον έμπειρους διαιτητές της χώρας, οι οποίοι μάλιστα σφυρίζουν εδώ και χρόνια στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ