ΜΠΑΣΚΕΤ

Το making of του Μπουρούση!

Το making of του Μπουρούση!

Το Copa del Rey που θα διεξαχθεί στo Coliseum da Coruña θα έχει ελληνικό χρώμα ενώ η Liga Endesa έδωσε στη δημοσιότητα το VIDEO για το making of της αφίσας του Γιάννης Μπουρούση ο οποίος εκπροσωπεί τη Λαμποράλ Κούτσα!

Η Μπαρτσελόνα των Περπέρογλου, Βεζένκοφ, η Λαμποράλ Κούτσα του Μπουρούση και η Μπιλμπάο του Μπόγρη θα διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία μετά το Supercopa, με τη συμμετοχή τους στο 80ό Copa del Rey που φέτος διεξάγεται στo Coliseum da Coruña της Γαλικίας (18-21/2).

Οι Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο, Βαλένθια, Γκραν Κανάρια, Ομπραντόιρο, Λαμποράλ Κούτσα, Ρεάλ και Φουενλαμπράδα θα ταξιδέψουν στον ισπανικό βορρά για να συμμετάσχουν σεμια διοργάνωση εφάμιλλη του Final Four της Euroleague , με τη Liga Endesa να μετράει αντίστροφα για τους προημιτελικούς.

Σήμερα (13/2) πάντως η ισπανική λίγκα έδωσε στη δημοσιότητα το VIDEO με τo making of της εντυπωσιακής φωτογράφισης του Γιάννη Μπουρούση. Κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στο Copa del Rey εκπροσωπείται από έναν παίκτη, με τον Καρδιτσιώτη σέντερ να ποζάρει για λογαριασμό των Βάσκων!

Η αφίσα με τον Γιάννη Μπουρούση

Το making of του Μπουρούση!

Και το VIDEO με το making of

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ