ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ανδόρα ανακοινώνει τον Αντετοκούνμπο

Η Ανδόρα ανακοινώνει τον Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήρθε σε συμφωνία με την Ανδόρα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ACB και σύντομα ο ισπανικός σύλλογος θα ανακοινώσει την απόκτηση του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φέτος έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική μας ομάδα, είναι ελεύθερος και σε δηλώσεις του είχε τονίσει πως προτεραιότητα του είναι να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Βέβαια, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να δοκίμαζε τις δυνατότητες του και στην Ευρώπη, κάτι που θα γίνει πράξη!

Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Νιου Γιορκ Νικς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ήρθε συμφωνία με την Ανδόρα και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στην διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και μέσα στις επόμενες ώρες θα επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αγωνίστηκε σε 141 παιχνίδια στην D-League του ΝΒΑ, έχοντας μέσο όρο 12.3 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι . Για το θέμα αναφέρθηκε νωρίτερα και το περίφημα "Gigantes", τονίζοντας πως η Ανδόρα είναι κοντά στην απόκτηση του Έλληνα διεθνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ