ΜΠΑΣΚΕΤ

"To Copa del Rey θα γίνει"

"To Copa del Rey θα γίνει"

Η γενική γραμματέας της ACB, Εστέρ Κιεράλτο εξέφρασε την πεποίθηση πως το Copa del Rey (15-18/2) θα διεξαχθεί κανονικά παρά την απεργία που κήρυξε η ένωση των παικτών (ABP).

Η Ένωση των παικτών (ABP) κήρυξε απεργία μία ημέρα πριν από το τζάμπολ του Copa del Rey , αλλά η γενική γραμματέας της ACB, Εστέρ Κιεράλτο εμφανίστηκε καθησυχαστική.

Η ΑCB και η ABP δεν έχουν συμφωνήσει για τη νέα συλλογική σύμβαση, αλλά η γενική γραμματέας της λίγκας τόνισε πως η διεξαγωγή του Copa del Rey δεν θα επηρεαστεί.

"Το Copa del Rey θα γίνει, ελπίζουμε όλα να είναι φυσιολογικά, αλλά αν χρειαστεί, θα εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα που μπορούμε. Οι ομάδες μάς διαβεβαίωσαν πως θα αγωνιστούν, οπότε είμαστε σίγουροι πως το Copa del Rey θα γίνει", δήλωσε η Εστέρ Κιεραλτό, η οποία μεταξύ άλλων παρατήρησε επίσης πως "είναι μεγάλη ανευθυνότητα από την πλευρά της ΑΒP να πιστεύει πως οι διαπραγματεύσεις έχουν τελειώσει και να ανακοινώνει απεργία που θα πλήξει τους χιλιάδες φιλάθλους μας, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε ακόμα 4,5 μήνες (σ.σ. μέχρι την 30/6) για να διαπραγματευτούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ