ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμα, ο αντι-Χάνγκα στην Μπασκόνια

Τίμα, ο αντι-Χάνγκα στην Μπασκόνια

Η Μπασκόνια προετοιμάζεται για ενδεχόμενη φυγή του Άνταμ Χάνγκα το καλοκαίρι, αποσπώντας το "ναι" του Γιάνις Τίμα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Για μία ακόμη φορά, η Μπασκόνια δείχνει πως παίρνει αποφάσεις και κινείται για την ενίσχυσή της πριν από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Με δεδομένο πως το μέλλον του Άνταμ Χάνγκα στην ισπανική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο (ελέω των Σειρήνων από το ΝΒΑ), ο Χοσεάν Κερεχέτα φρόντισε να προστατεύσει την ομάδα του σε ό,τι αφορά τη θέση "3".

Πως; Απέσπασε το "ναι" του Γιάνις Τίμα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όπως αποκαλύπτει το Gigantes . Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο παίκτης της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης βρισκόταν στο "στόχαστρο" της Μπασκόνια, η οποία θέλησε να τον "δέσει" άμεσα, δεδομένης της ζήτησης που θα υπήρχε γι αυτόν το καλοκαίρι. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο 24χρονος φόργουορντ είχε 16.2 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ στο EuroCup, αποτελώντας έναν εκ των βασικών λόγων που η ρωσική ομάδα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ