ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τι εννοείς φεύγει ο Σατοράνσκι";

"Τι εννοείς φεύγει ο Σατοράνσκι";

Την ώρα που το Yahoo!Sports αποκάλυπτε τη συμφωνία του Τόμας Σατοράνσκι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στην Μπαρτσελόνα δήλωναν άγνοια για το γεγονός. Τι καταλογίζουν οι "μπλαουγκράνα" στον 24χρονο πλεϊμέικερ.

Η είδηση της μεταγραφής του Τόμας Σατοράνσκι στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ήρθε... από το πουθενά. Ο 24χρονος πλεϊμέικερ, που επελέγη από τους "Μάγους" στο Νο32 του Draft το 2012, φέρεται να πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο ΝΒΑ, αποδεχόμενος την πρόταση για τριετές συμβόλαιο (έναντι 9.000.000 δολαρίων) που του προσέφεραν οι πρωτευουσιάνοι.

Το Yahoo!Sports αποκάλυψε το θέμα, αλλά στην Μπαρτσελόνα δήλωναν άγνοια για το γεγονός. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της " Mundo Deportivo " η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" δεν είχε ιδέα για το γεγονός, αφού το απόγευμα της Κυριακής (3/7) ο παίκτης μίλησε με τον GM της ομάδας, Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε, δίχως να τον ενημερώσει για κάτι. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, το buy out του Τόμας Σατοράνσκι φτάνει το 1.500.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα πρέπει να πληρώσουν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Από εκεί και πέρα, τα πρώτα ονόματα που γράφτηκαν ήδη για τη διαδοχή του στο "1" είναι αυτά των Ντάριους Άνταμς και Τομά Ερτέλ, δίχως όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ