ΙΣΠΑΝΙΑ

Θύματα ληστείας οι γονείς και ο αδελφός του Λαπροβίτολα

Θύματα ληστείας οι γονείς και ο αδελφός του Λαπροβίτολα

Οι γονείς και ο αδελφός του Νίκολας Λαπροβίτολα της Μπασκόνια πέρασαν δύσκολες ώρες, αφού άγνωστοι απήγαγαν αρχικά τον δεύτερο, πριν τελικά τον οδηγήσουν στους γονείς του, κλέβοντας κοσμήματα και λεφτά από την οικογένεια.

Οι απαγωγές και ληστείες συγγενών γνωστών αθλητών στην Αργεντινή είναι - δυστυχώς - συνηθισμένο φαινόμενο. Τελευταίο θύμα τους ήταν ο αδελφό του Νίκολας Λαπροβίτολα της Μπασκόνια.

Όπως έγινε γνωστό μέσω Ισπανικών δημοσιευμάτων, άγνωστοι απήγαγαν τον αδελφό του γκαρντ της Μπασκόνια υπό την απειλή όπλου. Αφού όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχε πολλά χρήματα να τους δώσει, τον πήγαν σπίτι του - όπου μένει με τους γονείς του - και απειλώντας να τον σκοτώσουν υποχρέωσαν την οικογένειά του να τους δώσει κοσμήματα και χρήματα.

Κατόπιν, πήραν και το αμάξι της οικογένειας και διέφυγαν, αφήνοντας πάντως πίσω τους πάντως τον αδελφό του Λαπροβίτολα χωρίς να τον πειράξουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χτύπησαν ούτε τους γονείς, με τη μοναδική θετική εξέλιξη σε αυτό το άγριο σκηνικό που στήθηκε να είναι ότι δεν έπαθε κανείς τίποτα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Black Friday: Και τα σούπερ μάρκετ μπαίνουν στο παιχνίδι

Μερίδιο από τα χρήματα που θα δαπανήσουν οι Έλληνες την Black Friday θέλουν να διεκδικήσουν και ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέσω προσφορών

Μία μεγάλη μάχη ετοιμάζεται στα σετ του ‘Game of Thrones’

Ετοιμάζονται αυτοί, ετοιμάσου κι εσύ. Γίνονται πράγματα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24