ΜΠΑΣΚΕΤ

"Θες τον Κλαβέρ; Δώσε 5.000.000 ευρώ"!

"Θες τον Κλαβέρ; Δώσε 5.000.000 ευρώ"!

Η Βαλένθια γνωρίζει πως ο Βίκτορ Κλαβέρ έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν πρόκειται να τον αποχωριστεί ελαφρά τη καρδία. Για την ακρίβεια ζητά το ποσό των 5.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του.

Έχει γραφτεί εδώ και καιρό πως ο Βίκτορ Κλαβέρ αποτελεί έναν εκ των πρώτων μεταγραφικών στόχων της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήδη μετά την ολοκλήρωση του Final Four είχε διαρρεύσει πως η "Βασίλισσα" έχει προσεγγίσει τον διεθνή πάουερ φόργουορντ με σκοπό να τον κάνει δικό της, με τον ίδιο τον παίκτη να παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από πρόθυμος να αφήσει το Κρασνοντάρ για τη Μαδρίτη.

Όσο όμως στη μέση υπάρχει η Βαλένθια, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Βλέπετε, οι "πορτοκαλί" διατηρούν τα δικαιώματά του στην Ισπανία, όντας κάτι παραπάνω από... απρόθυμοι να τον παραχωρήσουν . Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ζητήσουν το ποσό των 5.000.000 ευρώ για να του επιτρέψουν να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα ποσό που προφανώς δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία φτάνει μέχρι τα 500.000 ευρώ για τον παίκτη. Πολύ μεγάλη απόσταση δηλαδή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μάλιστα στην Ισπανία, η Βαλένθια κινείται για να εντάξει στα ανταλλάγματα για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος φέρεται να είναι εκτός πλάνων του Πάμπλο Λάσο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά του, ο παίκτης δεν "ψήνεται" να συνεχίσει εκεί την καριέρα του αφού η Βαλένθια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ