ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει Νέντοβιτς η Βαλένθια

Θέλει Νέντοβιτς η Βαλένθια

Η Βαλένθια θέλει να ενισχυθεί στην θέση του play maker, με τους ανθρώπους της ομάδας να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, που έμεινε ελεύθερος από τους Golden State Warriors.

Με την φυγή του Ντουάιτ Μπάικς η Βαλένθια έχει μεγάλο κενό στη θέση του play maker. Έτσι, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς και οι συνεργάτες του ψάχνουν στην αγορά για παίκτη, που θα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Και φαίνεται πως έχουν κατασταλάξει.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποδεσμεύτηκε, πρόσφατα, από τους Golden State Warriors, με τους Ισπανούς να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Σέρβος γκαρντ δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του, ενώ ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσαρμογή του στο ΝΒΑ.

Την ανάγκη για ενίσχυση, από πλευράς Βαλένθια, τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. "Θα ήταν καλό να έχουμε υπογράψει με έναν παίκτη όσο το δυνατόν πιο σύντομα, όμως χρειαζόμαστε έναν πραγματικά καλό παίκτη, όχι απλά κάποιον που θα συμπληρώνει το ρόστερ. Θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος δυνατόν παίκτης που μπορούμε να υπογράψουμε ώστε να βελτιώσει την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ