ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει Λαουάλ η Μπαρτσελόνα

Θέλει Λαουάλ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κλείσει τα περισσότερα ανοιχτά "μέτωπα" μια ώρα αρχύτερα. Γι αυτό προσπαθεί να "κλέψει" τον Σέιν Λαουάλ της Σάσαρι και να κρατήσει κοντά της τον ΝτεΣον Τόμας. Τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Δεν έχει καλά καλά προκριθεί στους τελικού της Liga Endesa, αλλά φροντίζει να κλείσει από τώρα όλα τα ανοιχτά μέτωπα, που αφορούν στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εν μέσω... ημιτελικών (απέναντι στη Μάλαγα) και μεταγραφικών εξελίξεων, αφού το Sportando αναφέρει πως η διοίκηση του συλλόγου έχει σπεύσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ΝτεΣον Τόμας και να αποσπάσει την υπογραφή του Σέιν Λαουάλ.

Για να πάρουμε τα πράγματα, από την αρχή τα δεδομένα για τον απόφοιτο του Οχάιο Στέιτ είναι απλά. Φέτος εισέπραξε 600 χιλιάδες δολάρια, ποσό που θα αυξηθεί -ως ένα βαθμό- για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Τσάβι Πασκουάλ εκτιμά άλλωστε τις δυνατότητές του, βλέποντας πως με αυτόν στη θέση "3" μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο -για πολλά πράγματα. Ο παίκτης είναι ευχαριστημένος απ όσα έχει συναντήσει στους "μπλαουγκράνα" και κάπως έτσι όλα συνηγορούν πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις επί της επέκτασης στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Από την άλλη, η ιστορία του Σέιν Λαουάλ έχει πολλά "αλλά". Ο παίκτης - αποκάλυψη της Σάσαρι βρέθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, κοντά στην Ούνικς Καζάν με τη μεταγραφή όμως να "χαλάει" -για αδιευκρίνιστους λόγους. Κάπου εκεί βρήκε την ευκαιρία η Μπαρτσελόνα προκειμένου να μπει στη συζήτηση για την απόκτησή του. Το ποσό που αναφέρεται πως θα κοστίσει φτάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, μιας και θα πρέπει να κεφαλαιοποιήσει όσα σπουδαία έκανε φέτος με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας. Παρεμπιπτόντως, ο 28χρονος σέντερ θα χάσει τον πρώτο τελικό της Lega Basket κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια λόγω τιμωρίας .

Κάπου εδώ βέβαια πρέπει να θυμίσουμε πως οι "μπλαουγκράνα" θα πορευθούν για τέσσερα ακόμη χρόνια με τον Άντε Τόμιτς , σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Sport24.gr, την ώρα που εδώ και αρκετό καιρό έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα είναι κάτοικος Βαρκελώνης τη νέα αγωνιστική περίοδο . Γι αυτό γεννάται το ερώτημα: χωράνε όλοι αυτή στην ίδια ομάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ