ΜΠΑΣΚΕΤ

Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Θα μιλήσω στο γήπεδο"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του Ισπανικού Πρωταθλήματος, μιλώντας για τους στόχους του, τον Γιάννη και τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα με την ομάδα της Ανδόρα, έχοντας ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του χάρη στο γεμάτο ενέργεια παιχνίδι του. Το στυλ παιχνιδιού του λοιπόν, αλλά και το γεγονός ότι είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του φετινού Ισπανικού Πρωταθλήματος έχουν ως αποτέλεσμα να θέλει ο κόσμος να μάθει πράγματα για αυτόν, κάτι που οδήγησε την επίσημη σελίδα της Liga Endesa να του πάρει συνέντευξη. Και η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.

Δεν θέλω να πω πολλά, θα δείξω στο γήπεδο τί μπορώ να κάνω. Είμαι ένας τύπος που του αρέσει να παλεύει σε κάθε φάση, μου αρέσει να κερδίζω και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα μου” δήλωσε αρχικά ο Θανάσης, για να μιλήσει στην συνέχεια για τους φιλάθλους της νέας του ομάδας ξαθ τι πώς τον έχουν υποδεχθεί: “ Οι φίλαθλοι μας αγαπάνε και απολαμβάνουν το θέαμα που προσφέρουμε. Για αυτό έρχονται εξάλλου στο γήπεδο. Όσο για κάποιες φάσεις που βγάζω, αυτές γίνονται για να συστηθώ στο κοινό του της Λίγκας. Στο τέλος της ημέρας βέβαια όλα αυτά που συμβαίνουν στο παρκέ είναι απλώς... μπάσκετ”.

Απολύτως λογικά η κουβέντα έφτασε βέβαια κάποια στιγμή και στον αδελφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τις ομοιότητές τους, με τον διεθνή γκαρντ/φόργουορντ να τονίζει πως “ σαφώς και έχουμε ομοιότητες, όπως στον τρόπο που παίζουμε, βγάζοντας ενέργεια, στο πώς ορμάμε προς το καλάθι με δύναμη, αλλά και στο πώς κατεβαίνουμε στο παρκέ μετά από ένα κάρφωμα, έχοντας ίδια γκριμάτσα. Νομίζω όμως ότι ο κόσμος μας συγκρίνει κυρίως επειδή έχουμε το ίδιο επίθετο”.

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Θανάσης μίλησε και για τους στόχους της Ανδόρα για την φετινή σεζόν, προτιμώντας να σταθεί στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “ Έχουμε καλη ομάδα, καλά παιδιά και, το κυριότερο, καλή διάθεση και αυτό είναι που μετράει. Πρέπει να είμαστε πάντα ενωμένοι, εντός και εκτός παρκέ. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final-8 του Ισπανικού κυπέλλου και να μπούμε στα πλέι-οφ, αλλά το κυριότερο είναι να παραμείνουμε ομάδα και να βελτιωνόμαστε συνεχώς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ