ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Βαν Ρόσομ από την Βαλένθια

Τέλος ο Βαν Ρόσομ από την Βαλένθια

Έπειτα από 4 χρόνια στην ομάδα ο Σαμ Βαν Ρόσομ ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται πλέον από την Βαλένθια και πρέπει να ψάξει για νέα ομάδα.

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλους της Βαλένθια την τετραετία που βρέθηκε στον σύλλογο. Τώρα όμως φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Βέλγος γκαρντ ενημερώθηκε επίσημα από τον σύλλογο ότι πλέον δεν θα γίνει κίνηση ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς δεν υπολογίζεται. Την είδηση επισημοποίησε ουσιαστικά ο ίδιος ο Βαν Ρόσομ, αποχαιρετώντας τους φίλους τη ομάδας μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Instagram.

Ο Βαν Ρόσομ αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Σαραγόσα το 2013. Τις δύο πρώτες του σεζόν στην ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία. Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2015/16, αλλά και σημαντικό μέρος της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε λόγω επέμβασης που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Την φετινή σεζόν ο Βέλγος γκαρντ είχε 5.4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 14.5 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5.6 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο ο΄ρο σε 17.3 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ