ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Μαρτίνεθ από την Βαλένθια!

Τέλος ο Μαρτίνεθ από την Βαλένθια!

Την λύση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνεθ, τον προπονητή που την οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ανακοίνωσε η Βαλένθια. Κοινή η απόφαση των δύο πλευρών.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που οδήγησε την Βαλένθια στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Δεν έμελλε να γίνει και ο προπονητής που θα προσπαθήσει τη νέα σεζόν να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του.

Σε μία κίνηση η οποία στην θεωρία δεν έχει λογική, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την από κοινού τους απόφαση να λύσουν την συνεργασία τους! " Νιώθουμε ευγνώμονες για την δουλειά και την συνέπεια που έδειξε αυτά τα δύο χρόνια ο Μαρτίνεθ. Μας οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο" ανάφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Βαλένθια, με την οποία γνωστοποιούσε την αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη ο Μαρτίνεθ φέρεται να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Ούνικς Καζάν. Όσο για τον πιθανό αντικαταστάτη του, βασικότερος υποψήφιος φέρεται να είναι ο Ισπανός Τσους Βιντορέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ