ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα χρειάστηκαν Μπασκόνια και Ρεάλ

Τα χρειάστηκαν Μπασκόνια και Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια τα βρήκαν σκούρα κόντρα σε Γκραν Κανάρια και Σαραγόσα αντίστοιχα, αλλά τελικά κατάφεραν να κερδίσουν.

Η κούραση αρχίζει να... μαζεύεται επικίνδυνα πλέον για τις ομάδες της EuroLeague. Έχοντας δώσει ήδη δύο αγώνες μέσα στην εβδομάδα, Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ότι περίμεναν στους αγώνες τους για την 9η αγωνιστική της ACB, αλλά τελικά πήραν σημαντικές νίκες.

Η Μπασκόνια χρειάστηκε να επιστρέψει από το -4 στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας του αγώνα κόντρα στην Σαραγόσα εντός έδρας, ισοφαρίζοντας σε 87-87 χάρη σε βολές του Σέιν Λάρκιν, για να πάρει τελικά τη νίκη στην παράταση με 101-92.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ρόντρικ Μπουμπουά με 22 πόντους (8 εκ των οποίων στην παράταση), με τον Αντρέα Μπαρνιάνι να προσθέτει 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, τον Άνταμ Χάνγκα 16 πόντους και τον Λάρκιν 14 πόντους και 9 ασίστ. Για την Σαραγόσα, ο Στέβαν Γέλοβατς είχε 30 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Η Ρεάλ από την πλευρά της είχε επίσης πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Γκραν Κανάρια εκτός έδρας, αφού το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να κλείνουν την 1η περίοδο προηγούμενοι με 56-55. Στην 4η περίοδο ωστόσο η Ρεάλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 21-12 έφτασε στη νίκη με 76-68.

Πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων ήταν ο Σέρχιο Γιουλ με 13 πόντους, με τους Αντρες Νοσιόνι και Γκουστάβο Αγιόν να προσθέτουν από 12 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Κάιλ Κούριτς είχε 15 πόντους και ο Έουλις Μπάεζ 11 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ