ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα βρήκαν παίκτες και ACB, γινεται το Copa Del Rey

Τα βρήκαν παίκτες και ACB, γινεται το Copa Del Rey
FACEBOOK/FC BARCELONA BASKET

Έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν 3 ώρες, η Ένωση των Ισπανών παικτών και η ACB βρήκαν την χρυσή τομή, η απεργία των παικτών ακυρώθηκε και το Copa Del Rey θα διεξαχθεί κανονικά το διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου.

Τέλος καλό, όλα καλά. Μπορεί η Ένωση παικτών και η ισπανική λίγκα να έφτασαν στο... παρά πέντε, αλλά τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και το Copa Del Rey (Κύπελλο του Βασιλιά) θα διεξαχθεί κανονικά το διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου.

Οι δύο πλευρές κάθισαν ξανά στο ίδιο τραπέζι και σηκώθηκαν έπειτα από 3 ώρες, συμφωνώντας σε νέα συλογική σύμβαση. Χάρη σε αυτή τη συμφωνία οι παίκτες ακύρωσαν την απεργία - η οποία θα ξεκινούσε στις 14 Φεβρουαρίου - κι έτσι αποφεύχθηκε το... φιάσκο. Γιατί φιάσκο; Επειδή είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι οι σύλλογοι ήταν έτοιμοι να παρατάξουν τις εφηβικές ομάδες τους στην διοργάνωση!

Αυτό που έχει σημασία ωστόσο είναι ότι πλέον υπάρχει συμφωνία κι έτσι το διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί κανονικά το Copa Del Rey, με την παρουσία των 8 καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ