ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τα διαβατήρια των Σλότερ και Πάνκο δεν είναι γνήσια"

"Τα διαβατήρια των Σλότερ και Πάνκο δεν είναι γνήσια"

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρέσβης της Ισημερινής Γουινέας έχει ενημερώσει τον ανακριτή πως τα διαβατήρια των Μάρκους Σλότερ και Άντι Πάνκο είναι πλαστά. Η Μπαρτσελόνα έβγαλε ανακοίνωση και θέλει να πάει την Ρεάλ στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα , ο πρέσβης της Ισημερινής Γουινέας, ο οποίος βρίσκεται σε συνεργασία με τις ισπανικές αρχές, έχει ενημερώσει τον ανακριτή της υπόθεσης πως τόσο το διαβατήριο του Άντι Πάνκο, όσο και εκείνο του Μάρκους Σλότερ που αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης (2012-2015), είναι πλαστά.

Ο πρέσβης της Ισημερινής Γουινέας στην Ισπανία, με γράμμα του, αναφέρει τα εξής για την υπόθεση: "Μετά από διαβούλευση με το γραφείο που είναι υπεύθυνο για τα επίσημα έγγραφα, η πρεσβεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι όπως αποδεικνύεται τα διαβατήρια του κ. Άντι Πάνκο και κ. Άντονι Μάρκους Σλότερ, υπό τον ίδιο αριθμό ΑΑ001696 δεν είναι γνήσια.

Είναι το αποτέλεσμα πλαστογραφίας, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν ζουν και δεν έχουν ζήσει ποτέ στην Ισημερινή Γουινέα. Κατά συνέπεια, η προέλευση αυτών των διαβατηρίων θα πρέπει να εξηγηθεί, δεδομένου ότι ο αριθμός τους είναι άγνωστος. Η πρεσβεία ευχαριστεί τις ισπανικές αρχές γι’ αυτή τη συνεργασία με στόχο τον περιορισμό την πλαστογράφηση επίσημων εγγράφων".

Στην επίθεση η Μπαρτσελόνα για την υπόθεση, θέλει να πάει το θέμα στα δικαστήρια

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί το θέμα της πλαστογραφίας και με ανακοίνωση της βγήκε στην επίθεση, καθώς η υπόθεση για εκείνη αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από την στιγμή που ο Μάρκους Σλότερ υπήρξε μέχρι πρόσφατα (2012-2015) παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης: "Μετά τα τελευταία νέα τα οποία δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα “La Vanguardia”, αναφορικά με τη χρήση πλαστών διαβατηρίων στο Ισπανικό μπάσκετ, η Μπαρτσελόνα εκφράζει την έκπληξη και την ανησυχία της για το γεγονός, το οποίο εφόσον αποδειχθεί αληθές, θα σημαίνει προσβολή του υγιούς ανταγωνισμού.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις σημερινές καταγγελίες, η διοίκηση του συλλόγου έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα να πάρει άδεια ώστε η Μπαρτσελόνα να δώσει το παρών στη δίκη της υπόθεσης, από τη στιγμή που υπάρχει άμεσο έννομο συμφέρον. Η Μπαρτσελόνα υποστηρίζει, εφόσον αυτές οι κατηγορίες επιβεβαιωθούν, πως αυτό θα συνεπάγεται άμεσα μία σειρά από πολύ σοβαρές αγωνιστικές συνέπειες. Όλα αυτά θα γίνουν ανεξάρτητα από τις λογικές ενέργειες που πρέπει να κάνει η ισπανική λίγκα και τα υπόλοιπα σωματεία που έχουν ζημιωθεί σύμφωνα με τις κατηγορίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ