ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα για Τοντόροβιτς

Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα για Τοντόροβιτς

Οι παίκτες που συνδυάζουν ταλέντο και νεαρή ηλικία είναι στόχος για την Μάλαγα και γι αυτό ένας από τους παίκτες που θέλει είναι ο Μάρκο Τοντόροβιτς. Συμφωνία με την Μπαρτσελόνα

Στη μεγάλη το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτείται από την ανάγκη για ανανέωση και βασιζόμενοι σε αυτό οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν να ποντάρουν σε νέους και ταλαντούχους παίκτες που θα μπορέσουν να γίνουν σημεία αναφοράς τα επόμενα χρόνια. Οι "πράσινοι" αρχικά υπέγραψαν τον εξαιρετικά ταλαντούχο, Ντάνι Ντιέθ , όμως οι κινήσεις τους δεν σταματούν εκεί.

Η Μάλαγα προσέγγισε την Μπαρτσελόνα προκειμένου να πάρει τα δικαιώματα του Μάρκο Τοντόροβιτς. Η ομάδα της Καταλωνίας δεν είναι αρνητική να παραχωρήσει τον παίκτη και ήδη μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με την πλευρά του 23χρονου σέντερ. Στον Μαυροβούνιο οι Ανδαλουσιάνοι δίνουν τριετές συμβόλαιο, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Ο Τοντόροβιτς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπιλμπάο έχοντας 11.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ